Eerst iets over Zereen bij verlies. Zereen is een jonge organisatie én zij richt zich op mensen met een verlieservaring. Dat kan zijn een overlijden, verlies van werk en inkomen, een scheiding, kortom op alle soorten van verlies.

 

Zereen richt zich op alle mensen jong en oud, man, vrouw, ouderen, jongeren en kinderen. En biedt verschillend “producten” aan voor werkgever, werknemer, leerkrachten, ambtenaren, jongeren en kinderen. Zereen geeft advies, ondersteuning en begeleiding. Kortom een breed aanbod, op vele onderwerpen en voor velen.

 

De eerste website stond vanwege het bovenstaande vol teksten. De meiden van KIK verstaan de kunst om de site www.zereen.nl zó compact, duidelijk (to the point) en zichtbaar te maken, dat ik er van uit ga dat als hij regelmatig bezocht wordt, de bezoeker weet wat Zereen bij verlies doet.

 

De samenwerking met de meiden van KIK verliep soepel, want er was oprechte aandacht, de meiden putten uit een karrenvracht van specifieke kennis en bezitten de juiste vaardigheden. Het was TOP!

 

Gerard van Jaarsveld, Zereen bij Verlies