fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK helpt Zeg het met Duiten met professionele uitstraling voor het hele seizoen
fade
8553
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8553,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, E-mail, Portfolio, Print, Social, Tekst, Website

Zeg het met Duiten

Zeg het met Duiten organiseert geschenkenmarkten voor bedrijven die hun medewerkers in het zonnetje willen zetten. Met een zakje Duiten en een shopper in de hand, langs de verschillende kraampjes op een sfeervol ingerichte Duitenmarkt.

 

De Kerstmarkten lopen erg goed, maar ze willen graag ook in de rest van het jaar meer markten organiseren. Het is tenslotte altijd het moment je medewerkers te bedanken. Wij hebben een plan voor ze geschreven om nóg meer te groeien.

 

We zijn gestart met de uitstraling. We hebben een nieuw logo ontwikkeld, in de lente/zomer een frisse groene en in de herfst/winter de feestelijk goude versie.

 

Daarna hebben we hun huidige website opgefrist binnen de nieuwe huisstijl, visitekaartjes en een flyer gemaakt. Ook hebben we een contentkalender gemaakt en leuke banners voor LinkedIn. En op dit moment zijn we bezig hun e-mail marketing aan te pakken.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!

Referentie::

"Helder-open-transparant! Fijn contact met frisse blik!" Marianne Schlamann