fbpx
Search
Wij gaan naar de top! - KIK Marketing en Communicatie
fade
9081
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9081,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Events, Nieuws

Wij gaan naar de top!

En letterlijk dit keer. Op in september 2021 vindt de ColSensation plaats en gaan wij de berg Mont Ventoux beklimmen, samen met nog ongeveer 350 enthousiaste doorzetters. Voordat we zover zijn, gaan we niet alleen heel hard trainen, we gaan ook helpen geld in te zamelen. De opbrengst van Team Doelbewust ColSensation gaat naar KWF Kankerbestrijding en regionale kanker gerelateerde doelen.

 

Benieuwd waarom wij dat doen? Kijk gerust op onze persoonlijke pagina’s, via de buttons hieronder. En als je daar dan toch bent, kan je ons meteen een steuntje in de rug geven! Iedere donatie is welkom!

 

Benieuwd hoe het trainen ons afgaat? Volg ‘De meiden van KIK’ op Facebook en/of Instagram!

 

Check onze persoonlijke pagina’s en doneer!

 

Sylvia   Marloes