fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Westend Lighting - een compleet concept inclusief de uitwerking door KIK
fade
7833
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7833,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Fotografie, Portfolio, Print, Tekst, Website

Westend Lighting

Westend Lighting ontwikkelt, produceert en levert, Life Saving Light.

 

Vrijwel al hun veiligheidsverlichting is ontwikkeld om de veiligheid te verbeteren, op het gebied van verkeersveiligheid, veiligheid in de industrie en publieksveiligheid in openbare gelegenheden en bij evenementen. Uiteraard wordt bij de ontwikkeling van de veiligheidslichtlijnen ook gelet op de veiligheid tijdens het gebruik.

 

Zij gaan voor veiligheid, betrouwbaarheid en innovatie. Bij deze drie kernwaarden hebben we beelden en oneliners gezocht. Daarnaast hebben wij een passend logo en huisstijl ontwikkeld.

 

Als volgende stap hebben wij een website ontworpen en gerealiseerd die past bij deze huisstijl. Deze kunnen zijn zelf onderhouden in WordPress.

 

Verder hebben we een brochure gemaakt die online te downloaden is.

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!