fbpx
Search
Wat is jouw KIK? - KIK Marketing en Communicatie
fade
8779
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8779,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Nieuws, vanuit KIK

Wat is jouw KIK?

Een nieuw concept voor KIK!

 

Soms is het tijd om ook je eigen uitstraling eens onder de loep te nemen. Zeker, we krijgen nog veel positieve reacties op hoe wij onze communicatie inrichten, en er komen nog steeds nieuwe bedrijven via onze website binnen. Maar toch vonden we het tijd worden om er eens kritisch naar te kijken.

 

Wij moeten er natuurlijk voor zorgen dat we onze klanten vóór blijven, dat we ze kunnen activeren. En dat we, ondanks de verschillende materie, weten waar ze mee te maken hebben.

 

En daar zit de crux. Iedere klant heeft weer zijn eigen uitdaging, zijn eigen vraagstelling met ook de eigen randvoorwaarden. De ene wil een evenwichtiger klantenbestand, de andere een nieuwe markt aanboren. Er zijn bedrijven die willen dat er intern beter gecommuniceerd wordt, of dat het servicelevel hoger moet.

 

En voor allemaal hebben wij de oplossing. Een goede basis, goed concept. En vervolgens de juiste inzet van middelen. Daarmee behaal je jouw doel. Jouw KIK.

 

In ons creatieve proces zijn we daarop doorgegaan. Als Google een werkwoord kan maken van zijn eigen naam, waarom wij dan niet?

 

kik (de; m; meervoud: kiks) staat van verrukking of opwinding: daar krijg ik een kik van
kik·ken (kikte, heeft gekikt) een kik krijgen: kikken op iets

 

Door met extreme beelden te werken, benadrukken we dat we bereid zijn ervoor te gaan, hoe groot de uitdaging ook is. Want wij kunnen wel no-nonsense zijn, de resultaten waar we naar streven zijn dit niet altijd!

 

En? Wat is jouw KIK?
Datum:

September 2019