fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK verzorgt compleet concept voor agrarische opvang 't Vinkenbroekske
fade
7078
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7078,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Concept, Fotografie, Print, Website

Vinkenbroekske

‘t Vinkenbroekske in Roosendaal is een uniek concept. Het is een kinderopvang in het boeren-buitenleven voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Voordat deze opvang geopend wordt, moet er een concept staan.

 

Als eerste hebben we uitgevogeld wat de kracht is van dit bedrijf en wat de kernwaarden zijn. Daaruit kwam naar voren: boeren-buitenleven, ontdekken en veiligheid.

 

We zijn gestart met een concept, bestaande uit een logo, iconen, patronen en een beeldtaal. Vanuit het logo, gebruiken we een terugkerend patroon.

 

Om de vele activiteiten van Vinkenbroek onder te brengen, hebben we een allesomvattend logo ontwikkeld. Hier komen het Melkveebedrijf, het Driestroomhuis en Kinderopvang t Vinkenbroekske allemaal onder een dak terecht.

 

De huisstijl konden we gemakkelijk doortrekken op een informatieve flyer. En natuurlijk hebben we de website voor ze ontworpen en gebouwd.
En nu toffe stempels geregeld. Super handig!
Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!