fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Veerman ICT – KIK Marketing en Communicatie
fade
8012
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8012,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Branding, Concept, Portfolio, Print, Website

Veerman ICT

Na het winnen van de pitch zijn we direct aan de slag gegaan met de nieuwe uitstraling van Veerman ICT. Een professionaliseringsslag was gewenst, om ook grotere bedrijven aan te spreken. We hebben een concept voor ze ontwikkeld dat past bij hun kracht en de kernwaarden: integriteit, kennis, kwaliteit, flexibel, transparant, toekomstgericht en no-nonsense aanpak.

 

Het bedrijf biedt een heleboel verschillende diensten, voor de klant niet duidelijk. Wij hebben dit gecategoriseerd in 5 diensten.

 

De 5 diensten vormen de basis van het concept. De groene kleur hebben we in het logo nog steeds een prominente rol gegeven t.b.v. de herkenbaarheid. Wel geven we graag een functie aan kleuren, vandaar dat we het kleurscala hebben uitgebreid, zodat we ze kunnen toekennen aan de 5 diensten. Omdat mensen visueel ingesteld zijn, maken we per dienst een herkenbaar icoon op. Deze, gecombineerd met de toegewezen kleur, zorgt voor duidelijkheid in de communicatie en scheiding tussen de verschillende diensten.

 

We hebben een ontwerp gemaakt voor de website. Ook hier maken we gebruik van de iconen en kleuren om bezoekers door de hoeveelheid diensten te leiden. Dit zie je ook weer terug in de dienstenbeschrijvingen.

 

Veerman ICT is verhuisd naar een nieuw pand. En dat moet gevierd worden met een feestelijke opening! Daarvoor hebben wij in hun nieuwe stijl een uitnodiging opgemaakt, gedrukt en verzonden.

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie::

"De dames van KIK sprongen tijdens de pitch al uit door tijdigheid, stiptheid en creativiteit. Bij het uitrollen van de huisstijl hebben ze een duidelijke lijn aangebracht in de veelzijdige diensten door het gebruik van iconen. KIK is een ideale sparringspartner die een eenduidige lijn heeft aangebracht in onze interne en externe communicatie." Danique van Oorschot