fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Wij zorgen voor meer bekendheid voor Vastgoed Experts
fade
8100
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8100,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Portfolio, Print

Vastgoed Experts

De naam zegt het al een beetje: de Vastgoed Experts zijn experts op het gebied van makelaardij. Een transparante en betrokken makelaar uit Rotterdam, voor de verkoop of verhuur van uw woning, taxaties, bouwtechnische keuringen, financieel advies en aankoopbegeleiding.

 

Om meer bekendheid te krijgen in verschillende wijken en omliggende dorpen, hebben we voor de Vastgoed Experts flyers ontwikkeld om huis aan huis te verspreiden. Dit is een mooie start, meer volgt!

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!