fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Truckwash 1 kiest voor KIK voor een professionele aanpak
fade
7131
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7131,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Concept, Fotografie, Outdoor, Portfolio, Print, Tekst, Video

Truckwash 1

Truckwash 1 is een bedrijf dat zich bezig houdt met het wassen van vrachtwagens, bedrijfswagens, trailers, caravans en campers. De focus ligt hierbij op vrachtwagens, dat betekent dat zij zich vooral richten op logistieke bedrijven. Om deze bedrijven te benaderen, is het allereerst van belang dat de basis goed staat. Een logo is er en daar zullen we op voort borduren, maar de huisstijl kan creatiever en middelen kunnen professioneler ingezet worden om de juiste doelgroep aan te spreken. Hier gaan we actief mee aan de slag.

 

De huisstijl hebben we inmiddels aangevuld met een toffe geanimeerde e-mail handtekening.

 

Werken met hart voor de zaak: dat laat je het best zien door de mannen te fotograferen als ze doen waar ze goed in zijn. Het is een indrukwekkende reportage geworden!

 

Werken bij Truckwash1; een stoere job! En dat laten we graag zien in een wervingscampagne.

 

Als je bij Truckwash1 je truck laat wassen, krijg je een stempel op je stempelkaart. Bij een volle kaart mag je een mooi product uitkiezen. Een eeuwenoude methode om klanten aan je te binden. Werkt super en ziet er ook super uit!

 

Soms mogen wij ook even los: We mochten voor Truckwash een super leuke huisstijl opbouwen, en kregen de vraag of we een kerstkaart konden maken. Jazeker! Een tof ding, beetje buiten de lijntjes, maar wel passend bij Truckwash. Cheers to a Foamy New Year! En natuurlijk zetten we de kerstkaart ook op de beeldschermen in Roosendaal.

 

En in een heel ander seizoen is communicatie over schone trucks ook belangrijk, namelijk het bietenseizoen! Dan zijn de wegen smerig en daarmee trucks dus ook. Tijd om te wassen bij Truckwash, het maakt ons geen biet uit!

 

Truckwash had een flyer die wel toe was aan wat vernieuwing. Niet alleen een goede tekst, maar ook de toffe foto’s zorgen voor een flyer die echt blijft hangen. Inmiddels hebben we diverse flyers en folders mogen maken.

 

Kijk, dat is eens wat anders dan een truck! Wij dachten dat is wel origineel voor een bedrukking voor een aanhangwagen.

 

En tegenwoordig schrijven we elke week een blog voor ze.

 

We pakken nu ook de interne communicatie voor ze aan. Zij hebben heel helder wat hun kernwaarden zijn, maar het is goed om daar elke dag aan herinnerd te worden! Daarom hebben wij posters en koffiebekertjes ontwikkeld met pakkende quotes.

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie:

"Bij de meiden van KIK kun je het zo gek niet bedenken, je kan altijd bij ze terecht en doen hun best voor je." Johannes Snoek, eigenaar Truckwash1