fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Truckwash 1 Group en de meiden van KIK, een mooie samenwerking!
fade
9672
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9672,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Concept, Fotografie, Outdoor, Portfolio, Print, Tekst

Truckwash 1 Group

Truckwash 1 Group heeft 7 vestigingen over heel Nederland t.w. Aalsmeer, Bodegraven, Ede, Rotterdam, Roosendaal, Rilland en Utrecht. Hun passie is het reinigen van voertuigen; van bestelwagen tot LZV en van bakwagen tot bulkwagen.

 

Truckwash 1 was al een tijd klant van ons en met het samengaan met een andere partij, was een nieuwe huisstijl nodig.

 

Met stoere opvallende kleuren en een krachtig font hebben we een stijl gekozen die past bij de doelgroep. We hebben een geheel nieuw logo en huisstijl voor deze toffe klant mogen ontwerpen.

 

En een nieuwe huisstijl moet naar buiten gebracht worden! Ook daar hebben we een mooie campagne voor mogen maken. Met zoals je op de foto’s ziet toffe mailings naar klanten en een leuke geanimeerde e-mail handtekening.

 

Op dit moment zijn we bezig met het omzetten van alle communicatiemiddelen die we gemaakt hadden, naar de nieuwe huisstijl. Een leuke klus!

 

Denk hierbij aan vlaggen bij de panden, het aanpassen van de social media kanalen, de brochure in een nieuw jasje, een inschrijfformulier, het enorme LEDscherm langs de snelweg etc.

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie:

"Bij de meiden van KIK kun je het zo gek niet bedenken, je kan altijd bij ze terecht en doen hun best voor je." Johannes Snoek