logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Mooie samenwerking tussen de TrainingFactory en de meiden van KIK!
fade
8265
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8265,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Portfolio, Print

TrainingFactory

De TrainingFactory is het aanzetstaal van een organisatie. Zij kijken van buitenaf naar waar het vanbinnen vastloopt. Kijken waar mensen, processen en structuren aangescherpt kunnen worden. Zo vinden ze de oorzaak en dus het begin van de oplossing. De TrainingFactory scherpt aan!

 

We werken op een prettige manier samen. Soms blijkt namelijk een klant nog niet duidelijk te hebben waar hun kernwaarden liggen. Dan is het lastig om een juist concept te ontwikkelen en kunnen zij terecht bij de TrainingFactory.

 

En wij helpen hen dan weer om hun doelgroep te bereiken en zijn hiermee gestart door bijvoorbeeld ansichtkaarten te ontwikkelen en een leuke boekenlegger.

 

Inmiddels zijn we druk bezig met een nieuwe huisstijl, waarover binnenkort meer!

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie::

"Zeer aangenaam verrast door de krachtige, stoere, super bij ons passende huisstijl die jullie voor ons ontworpen hebben. Vakwerk!"