logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
de Training Factory – KIK Marketing en Communicatie
fade
8265
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8265,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Branding, Portfolio, Print, Website

de Training Factory

De Training Factory is het aanzetstaal van een organisatie. Zij kijken van buitenaf naar waar het vanbinnen vastloopt. Kijken waar mensen, processen en structuren aangescherpt kunnen worden. Zo vinden ze de oorzaak en dus het begin van de oplossing. De Training Factory scherpt aan!

 

We werken op een prettige manier samen. Soms blijkt namelijk een klant nog niet duidelijk te hebben waar hun kernwaarden liggen. Dan is het lastig om een juist concept te ontwikkelen en kunnen zij terecht bij de Training Factory.

 

We hebben een nieuwe huisstijl voor ze ontworpen. Natuurlijk kregen we een complete briefing, omdat zij al heel goed na hadden gedacht over hun kracht. Hun kernwaarden zijn betrokken, nuchter en waardevol.

 

Met een beeldmerk dat een duidelijk link naar hun pay-off heeft: Training Factory scherpt aan! Ook de kleur past veel beter bij ze (dan het eerdere blauw). Het warme, menselijke oranje gecombineerd met het zakelijke zwart. Ook komt dit beeldmerk goed tot uiting in hun beeldtaal.

 

Op dit moment zijn we nog bezig met de basis uitingen, zoals een visitekaartje en de website.

 

Wel hebben we al een Powerpoint stramien voor ze gemaakt, dus ze gemakkelijk zelf kunnen invullen. Met een stramien blijft de presentatie altijd mooi binnen de huisstijlrichtlijnen.

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie::

"Zeer aangenaam verrast door de krachtige, stoere, super bij ons passende huisstijl die jullie voor ons ontworpen hebben. Vakwerk!"