fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Mooie samenwerking tussen de TrainingFactory en de meiden van KIK!
fade
8265
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8265,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Portfolio, Print, Website

de Training Factory

De Training Factory is het aanzetstaal van een organisatie. Zij kijken van buitenaf naar waar het vanbinnen vastloopt. Kijken waar mensen, processen en structuren aangescherpt kunnen worden. Zo vinden ze de oorzaak en dus het begin van de oplossing. De Training Factory scherpt aan!

 

We werken op een prettige manier samen. Soms blijkt namelijk een klant nog niet duidelijk te hebben waar hun kernwaarden liggen. Dan is het lastig om een juist concept te ontwikkelen en kunnen zij terecht bij de Training Factory.

 

We hebben een nieuwe huisstijl voor ze ontworpen. Natuurlijk kregen we een complete briefing, omdat zij al heel goed na hadden gedacht over hun kracht. Hun kernwaarden zijn betrokken, nuchter en waardevol.

 

Met een beeldmerk dat een duidelijk link naar hun pay-off heeft: Training Factory scherpt aan! Ook de kleur past veel beter bij ze (dan het eerdere blauw). Het warme, menselijke oranje gecombineerd met het zakelijke zwart. Ook komt dit beeldmerk goed tot uiting in hun beeldtaal.

 

En inmiddels is ook de basis af: visitekaartje en de website die wij hebben mogen ontwerpen. Met een leuke chocolademailing!

 

Verder hebben we een Powerpoint stramien voor ze gemaakt, dus ze gemakkelijk zelf kunnen invullen. Met een stramien blijft de presentatie altijd mooi binnen de huisstijlrichtlijnen.

 

Het YTP (Young Talent Program) van De Training Factory biedt talentvolle medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in hun leiderschap. Wij mochten voor dit programma een eigen label ontwikkelen en hebben dat gedaan vanuit de huisstijl elementen die we al eerder maakten. Een eigen product, eigen merk, waarmee de Training Factory de waarde van dit programma goed kan communiceren.

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie::

"Zeer aangenaam verrast door de krachtige, stoere, super bij ons passende huisstijl die jullie voor ons ontworpen hebben. Vakwerk!"