fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Sylvia: marketing én communicatie specialist bij KIK!
fade
9633
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9633,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Marketing en communicatie specialist

Sylvia Maas

Sylvia. Via een kleine omweg toch op haar plek gekomen als marketingspecialist. Een bak energie die ze graag overbrengt aan de mensen om haar heen. “Ik haal overal mijn inspiratie vandaan.”

 

“Ik ben zo blij als een kind als ik onder de mensen ben. Thuis, bij vrienden maar ook zeker bij Frame21 of op een netwerkborrel.”

 

Met Marloes naast haar zijde is ze ijzersterk, wat ook erg goed uitkomt als ze samen gaan sporten. Ze wordt blij van onvoorspelbare en overvolle dagen. Een leeg weekend voor de boeg? Reken maar op veel spontane verhalen bij de maandagochtend koffie.

 

Dus, ben jij op zoek naar inspiratie en energie? Geen goed gesprek zonder goede koffie… Bel Sylvia!

 

De andere meiden van KIK:

Merel Schenk:

vormgever

Noah Chia-Hsin:

junior vormgever

Tags:

1