fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Mooie samenwerking tussen Stomerij.nl en de meiden van KIK!
fade
8285
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8285,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Portfolio, Print, Social

Stomerij.nl

Stomerij.nl behoort in de branche tot de top drie stomerijen van Nederland. Ze zijn marktleider op het gebied van textielreiniging voor consumenten.  Elk van de stomerijen bedient een gedeelte van Nederland. Samen hebben zij landelijke dekking.

 

STOOMenGOED gaat ermee stoppen en hun partner Stomerij.nl neemt het over. Maar dan in een depot tegenover de vestiging, in de AH aan het Valkeniersplein in Breda.

 

Dat moest gecommuniceerd worden! We hebben een campagne rondom de AH gemaakt en rondom de huidige vestiging van STOOMenGOED. Huidige klanten moeten weten waar ze terecht kunnen natuurlijk, maar ook trekken we graag nieuwe klanten aan!

 

We hebben posters en flyers gemaakt voor de twee verschillende doelgroepen. Ook hingen er flyers aan de kledingzakken om huidige klanten extra te informeren. Plus communicatie via de website, social media en e-mail. En dat allemaal binnen een weekje, omdat we heel snel moesten gaan communiceren. Zo’n overname kan snel gaan.

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!