fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Uitlegvideo's en meer voor Stichting tanteLouise door KIK
fade
7107
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7107,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Print, Video

Stichting tanteLouise

Stichting tanteLouise: de beste zorg, waar thuis ook is. Ook voor haar medewerkers! De zorg in Nederland staat onder druk. Voor elke medewerker in de zorg is dit dagelijks voelbaar. Stichting tanteLouise vindt het daarom belangrijk om goed voor haar medewerkers te zorgen.

 

Soms word je als bedrijf iets opgelegd vanuit de CAO. Zo is er voor de zorgsector bepaald dat medewerkers meer kans moeten krijgen hun werktijden te regelen. Daar kun je op twee manieren mee omgaan en Tante Louise koos voor de meest positieve: ze ziet kansen voor haar Tantes! En om alle voordelen bij de hele organisatie goed over de bühne te krijgen, hebben we een animatie gemaakt.

 

Tegenwoordig is het maatschappelijke jaarverslag niet meer verplicht. Sterker nog, vaak wordt het gezien als overbodige ballast. Toch is het voor sommige bedrijven nog wel van belang om te laten zien welke resultaten ze, buiten de financiële resultaten, behaald hebben in een jaar. Zo ook voor onze nieuwe klant, Stichting tanteLouise. Zij wilden hun maatschappelijke jaarverslag 2015 graag op een goed leesbare manier laten maken. Het werd een infographic; efficiënt en effectief.

 

De zorg in Nederland staat onder druk. Voor elke medewerker in de zorg is dit dagelijks voelbaar. Stichting tanteLouise vindt het daarom belangrijk om goed voor haar medewerkers te zorgen. Dat wordt op veel manieren gedaan, waaronder ook met de introductie van Tantes Shop. Hier kan elke medewerker terecht voor workshops, fiets- en pc/tablet plan en leuke abonnementen. Wij hebben hier een mooie animatie voor mogen maken.

Animatie Tante roostert zelf:

Bekijk de film

Animatie vitaliteitsprogramma:

Bekijk de film

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie:

"De samenwerking met KIK hebben wij als heel prettig en persoonlijk ervaren. Er werd goed meegedacht, ze kwamen met een mooi resultaat en gewenste aanpassingen werden snel verwerkt. De contacten waren ontspannen en prettig." Lilian Lelieveld, beleidsmedewerker Stichting tanteLouise