fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Stichting Openbaar Basisonderwijs West-Brabant – KIK Marketing en Communicatie
fade
7991
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7991,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Portfolio, Print

Stichting Openbaar Basisonderwijs West-Brabant

De Stichting Openbaar Basisonderwijs West-Brabant vormt het bovenschools management van zeventien openbare basisscholen. Zij besturen deze scholen op hoofdlijnen. Daarmee creëren ze de kaders waarbinnen scholen goed onderwijs kunnen geven, zoals financiële stabiliteit en een efficiënt personeelsbeleid.

 

Voor OBO zelf hebben we wat algemene offline middelen verzorgd binnen de bestaande huisstijl. Dit zijn bijvoorbeeld een beachflag, flyer en een taslabel voor op beurzen te gebruiken. Verder hebben we de communicatie verzorgd rondom de peutergroep van Ziezo.

 

 

 

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!