fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Stichting de la Vie – KIK Marketing en Communicatie
fade
8054
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8054,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

E-mail, Outdoor, Portfolio, Print, Tekst, Website

Stichting de la Vie

Stichting De la Vie wil mensen met een beperking een prettige tijd bieden waarbij gewerkt wordt aan ontwikkeling. Dit doen zij van de zorgboerderij waar zij o.a. buitenschoolse opvang, dagbesteding en logeerweekenden aanbieden.

 

Voor de aankomende open dag hebben wij een presentatie, rollbanner, flyer en aankondiging voor social media verzorgd. En ondertussen zijn we bezig met de website.

 

Een nieuwe website was zeker nodig voor Stichting de la Vie. Wij hebben een makkelijk te onderhouden WordPress website ontworpen en gebouwd.

 

Stichting de la Vie houdt haar relaties op de hoogte van alles wat er speelt. En ook wat er allemaal nog voor leuks in de planning staat. Wij hebben hier een net stramien voor gemaakt, die ze zelf in kunnen vullen. Dan krijgt iedereen ook een professionele nieuwsbrief vanaf nu!

 

Stichting de la Vie biedt eigenlijk te veel om op te noemen! En daarom maken we regelmatig flyers om per dienst uit te leggen wat het precies inhoudt. Zo kan de stichting duidelijk naar de juiste doelgroep communiceren.

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!