fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Samenwerking tussen KIK en Roosendaalse uitdaging
fade
7244
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7244,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Concept, Print, Tekst

Roosendaalse uitdaging

De Roosendaalse uitdaging is hét netwerk en dé specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in gemeente Roosendaal.

Het project ‘Samen inspireren en pluk de dag!’ is een initiatief van de Roosendaalse uitdaging en de Gemeente Roosendaal. Hiermee inspireren Roosendaalse organisaties mensen in een kwetsbare situatie. Binnen dit project worden inspiratiedagen en een inspiratiemarkt georganiseerd.

 

Wij hebben voor dit project een campagnenaam en logo ontwikkeld. En natuurlijk moeten er mensen uit de participatiedoelgroep aangesproken worden, dus communiceren we via allerlei instanties met hen.

 

Daarnaast moeten we organisaties weten te enthousiasmeren zich open te stellen. We zijn gestart met een beknopt plan en hebben dit uitgewerkt in een aantal middelen.

 

We hebben pakketjes met banners ontwikkeld voor instanties om die op hun website, social media en e-mail handtekening te plaatsen. Hiermee bereiken we via hen de participatiedoelgroep.  Banners met een iets andere insteek hebben we gemaakt om organisaties aan te spreken.

 

Voor de werving van de kandidaten en organisaties, zetten we onder meer flyers in. Meer informatie is te vinden op de pagina die we gemaakt hebben op de bestaande website.

 

We hebben de bestaande website aangevuld met een landingspagina voor dit specifieke project. Deze houden up-to-date met alle info.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!