fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Rimaco – KIK Marketing en Communicatie
fade
8044
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8044,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

E-mail, Portfolio, Print, Social

Rimaco

Rimaco is een begrip in Roosendaal. Iedereen weet dat dit dé plek is voor goedkope elektronica producten.

 

Deze outlet werkt veel met aanbiedingen en die moeten gecommuniceerd worden! Binnen hun bestaande huisstijl hebben wij een aantal middelen verzorgd.

 

Deze aanbiedingen wil je gewoon echt niet missen. En daarom verspreiden we in Roosendaal regelmatig een actiekrant voor Rimaco. Met alle megadeals op een rij!

 

Om naast de krant nog meer bereik te krijgen, hebben we een e-mailing opgesteld en een post geplaatst op Facebook. En natuurlijk staat de nieuwe krant ook op de website.

 

Om de mega deals van Rimaco nog meer aandacht te geven, plaatsen we ook een opvallende advertentie!

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!