fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK marketing en communicatie maakt solide basis voor Q Fit
fade
7951
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7951,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Portfolio, Print, Tekst, Website

Q Fit

Q FIT is een concept dat personal trainers faciliteert. Als personal trainers onderling vormen zij het QFIT-team. Hun missie is mensen zo kwalitatief mogelijk helpen om hun levensstijl te verbeteren. Om dit te kunnen doen voldoen zij als personal trainers zelf ook allemaal aan een hoge standaard.

 

Wij mochten voor ze de basis communicatiemiddelen ontwikkelen, bestaande uit een logo, huisstijlmiddelen en een rollbanner. De website staat inmiddels ook live en nu zijn we druk bezig met de vervolgstappen!

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!