fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Mooie basis gemaakt voor Pure by Sharon
fade
7155
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7155,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Fotografie, Portfolio, Website

Pure by Sharon

Een pure en gezonde huid. Dit bereik je door geregeld een gezichtsbehandeling te ondergaan en de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken. Daarnaast is een bewuste levensstijl en balans tussen lichaam en geest van grote invloed. Daarom zijn huidverbetering en ontspanning bij Pure by Sharon onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

We zijn gestart met een logo en huisstijl voor deze nieuwe klant. Deze past perfect bij de naam van het bedrijf en de visie.

 

Omdat er geen beelden beschikbaar waren, hebben we een passende beeldtaal voorgesteld. Beelden moeten natuurlijk wel echt zijn en daarom hebben we mooie foto’s gemaakt in de salon.

 

Passend binnen het geheel hebben we een website ontwerp gemaakt. Clean, zoals het past bij haar aanpak!

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie:

"Ik had vanaf het eerste contact een goed gevoel bij KIK en Sylvia. Sylvia heeft mijn wensen en visie perfect weten te vertalen naar een prachtig ontwerp voor mijn website. Ook de fotograaf die zij geregeld heeft, wist de uitstraling van mijn bedrijf goed weer te geven op beeld. Het resultaat mag er zijn! Sylvia is enthousiast, bedreven in haar vak en betrouwbaar. Kortom, een erg plezierige samenwerking met een super resultaat!"Sharon Huuskes, Pure by Sharon