fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Leuke samenwerking tussen Praktijk Hoogbegaafd en de meiden van KIK
fade
9013
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9013,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

E-mail, Portfolio, Print, Social, Tekst, Video, Website

Praktijk Hoogbegaafd

Bij Praktijk Hoogbegaafd willen ze hoogbegaafden ondersteunen waardoor zij meer in balans zijn. Ze willen hoogbegaafdheid beter op de zorgkaart zetten door de ontwikkeling van diagnostische instrumenten en vernieuwende methodieken. Ze leveren maatwerk, waarbij wetenschappelijke onderbouwing en een holistische aanpak kernwaarden zijn.

 

Wij zijn als communicatiepartner bezig met diverse projecten met als doel: een nóg grotere naamsbekendheid. We starten met event communicatietraject. Met posters, e-mail marketing, een pop-up op de site en social media kunnen hun events niet meer ongezien aan je voorbij gaan.

 

Inmiddels pakken we door met hun algehele communicatie. Hiervoor zetten we de x-citabilies duidelijker in de markt, nu met een poster voor basisscholen.

 

Wij hebben een unieke animatie mogen ontwikkelen waarin het totale plaatje van hoogbegaafdheid duidelijk gemaakt wordt. Praktijk Hoogbegaafd geeft hiermee een tool waardoor nog meer volwassenen, ouders en zorg- en onderwijsprofessionals dit totaalbeeld zullen gaan begrijpen.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!