fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
OBS de Springplank in Fijnaart kiest voor de marketingaanpak van KIK!
fade
9063
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9063,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Fotografie, Portfolio, Print, Social, Tekst, Website

OBS de Springplank

OBS de Springplank in Fijnaart is de laatste jaren flink in beweging. In een rijke en vertrouwde leeromgeving richten alle leraren zich op de optimale ontwikkeling van ieder kind! Deze basisschool zet in op een rijke leeromgeving, zowel in het klaslokaal als daarbuiten. Naast deze hoge kwaliteit, zet de school ook in op internationalisering. OBS de Springplank biedt een volledig geïntegreerd Engelstalig programma vanaf groep 1.

 

En dit alles mag best wat meer naar buiten komen, want ze zijn er trots op! En daar helpen wij ze bij. Wij pakken echt alles voor ze aan. Het logo is er, maar verder richten we alles voor ze in. De website passen we aan, we zijn gestart met Facebook en Instagram en we hebben mooie foto’s laten maken. Ook benaderen we de pers met persberichten en gaan we de media in met advertenties.

 

Verder zorgen we voor mooie basismaterialen zoals flyers en folders, we maken een originele praatplaat waarin direct de kracht van deze school naar buiten komt.

 

We hebben ook de schoolgids voor ze ontworpen en gedrukt en we hebben binnen hun huisstijl kalenders gemaakt die naar alle kindjes gaat!

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!