fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Mooie samenwerking tussen OBS de Rietgoor en de meiden van KIK!
fade
9021
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9021,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Portfolio, Print, Social, Tekst

OBS de Rietgoor

Ieder kind heeft een eigen talent, dat is het uitgangspunt van OBS de Rietgoor. En deze talenten komen het beste naar voren in een prettige omgeving. De Rietgoor is ervan overtuigd dat zij als basisschool eraan bijdragen dat de kinderen uitbloeien tot de beste versie van henzelf. Natuurlijk spelen de leraren hierbij een grote rol, maar ook de locatie is hierbij van belang. Om het beste onderwijs te kunnen blijven bieden, hebben ze daarom gekozen om een grote stap te nemen: ze zijn verhuisd naar een rustige omgeving!

 

Wij zijn gestart met de communicatie rondom deze verhuizing. We hebben een pitchtekst geschreven, een mooie verhuiskaart ontworpen met kleurplaat en een geanimeerde social media post gemaakt.

 

Dit jaar pakken we door met hun algehele communicatie naar buiten.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!