fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
de Klimroos – KIK Marketing en Communicatie
fade
7968
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7968,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Beurs, Concept, E-mail, Outdoor, Portfolio, Print, Social, Tekst, Video, Website

de Klimroos

Openbare Basisschool de Klimroos is een plek waar kinderen tot bloei komen en ze uitgedaagd worden om op te groeien binnen een veilige omgeving. Hun persoonlijke aanpak is op een school van deze omvang wel uniek te noemen. Ieder kind wordt gekend en erkend.

 

De Klimroos start binnenkort met een peutergroep. Dat moet gecommuniceerd worden! Wij hebben inmiddels flyers en posters gemaakt en de website een update gegeven.

 

Daarnaast vullen we hun middelen aan met een beachflag, de kalender, opvallende tasjes en e-mail marketing.

 

In september 2019 opende de Klimroos een eigen kinderopvang. Natuurlijk moest daarvoor hun huidige logo aangepast worden. En we hebben een complete campagne opgezet rondom deze opening. Alles binnen een thema: De tijd van je leven! We hebben hiervoor een uitnodiging gemaakt, social media uitingen en diverse animaties op LED borden.

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!