fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Noah: junior vormgever bij KIK!
fade
9632
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9632,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Junior vormgever

Noah Chia-Hsin

Noah. Komt misschien wat verlegen over, maar stop er een kwartje in en ze kletst voor een knaak! Heel gezellig, maar als er gewerkt moet worden, doet ze dat heel serieus. “Ik ben altijd op zoek naar de beste creatieve oplossing. Dat maakt me nieuwsgierig!”

 

“Ik vind het heel leuk om creatief bezig te zijn, schilderde en tekende vroeger al veel.”

 

De keuze voor de opleiding vormgeving was voor Noah dus snel gemaakt. Naast haar opleiding chillt ze graag met haar vrienden, kijkt ze Netflix en houdt ze van lekker eten. Vooral Aziatisch is favoriet!

 

Dus. Zin in een babbeltje met creatieve Noah? Bel haar!

 

De andere meiden van KIK:

Merel Schenk:

vormgever