fbpx
Search
Netwerken in september - KIK Marketing en Communicatie
fade
7543
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7543,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Netwerken, Nieuws

Netwerken in september

Ook in september zijn we weer te vinden op verschillende netwerkevents. Op deze pagina laten we zien waar we zoal geweest zijn.

 

Een wijntje en biertje drinken voor het goede doel! Heerlijk in het zonnetje bij Col sensation weiland, Boer, ‘winkel van het land’.

 

Op uitnodiging van Heylen Group en Frame21 mochten wij erbij zijn als VIP gasten bij Viva Classic Live in Venlo. Een bijzondere combi van opera en operette in de buitenlucht inclusief een voortreffelijk diner met producten van Boretti.

 

En wat was dit een bijzondere netwerkavond! Humberto Tan vertelde bevlogen over zijn carrière. “Ik vertrouw op mijn intuïtie en check het met mijn hoofd” is zijn motto. Nee geen selfie met Humberto helaas… MKB Netwerk Roosendaal.

 

Na een bijzonder inspirerende sessie van SparkWise over de werking van het brein en hoe je dit slim in kunt zetten in de sales, genoten we van een top BBQ van de beste slagerij van de regio: Slagerij en traiteur Van der Wegen bij Frame21 Roosendaal.

Datum:

September 2018