fbpx
Search
Netwerken in december - KIK Marketing en Communicatie
fade
8307
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8307,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Netwerken, Nieuws

Netwerken in december

Ook in december zijn we weer te vinden op verschillende netwerkevents. Op deze pagina laten we zien waar we zoal geweest zijn.

 

Een mooie avond op 13 december bij MKB Netwerk Roosendaal in de Lodge Visdonk. ALV met een mooi diner, daar doen wij natuurlijk aan mee!

 

Wat een prestatie, 21 december bestaat KIK 6 jaar! Natuurlijk moest daar op geproost worden. Uitgebreid geluncht bij Het Hooihuis en geproost in de lounge van ons kantoor. ‘s Avonds gegeten met de mannen bij De jongens van zand en klei en gelachen bij De oudejaarsconference van Guido Weijers in het ChasséTheater. Natuurlijk nog afgesloten met een borrel in Breda. Heerlijke dag!

Datum:

December 2018