fbpx
Search
Netwerken in april - KIK Marketing en Communicatie
fade
8467
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8467,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Netwerken, Nieuws

Netwerken in april

Ook in april waren we weer te vinden op verschillende netwerkevents. Op deze pagina laten we zien waar we zoal geweest zijn.

 

Wat een TOP middag was dat bij De Gezonde Werkvloer van Jogg Roosendaal! Doe je mee, fit is oké. Leuk om te zien hoe ons communicatietraject heeft geholpen aan de grote opkomst. Met 78 aanmeldingen, boven verwachting. Een mooie mix aan ondernemers, grote organisaties en instellingen. Goed geïnspireerd door oa. Herre Sonderland en de break-out sessies met iedereen onderling. Complimenten aan de organisatie en locatie Bravo24.

 

Datum:

April 2019