fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Nacht van de Industrie - KIK verzorgt communicatietraject en aankleding
fade
8238
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8238,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Concept, E-mail, Fotografie, Portfolio, Print, Tekst, Website

Nacht van de Industrie

De Nacht van de Industrie is hét exclusieve netwerk moment voor de industrie, georganiseerd door ISP Europe.

 

Speciaal voor hun relaties organiseert deze partij, samen met een aantal partners en sponsoren, deze geweldige avond. Met een fantastische gastspreker, een heerlijk diner en een gezellige dansavond met livemuziek.

 

We zijn gestart met dit event een uitstraling te geven. Passend bij de doelgroep, hebben we een logo en beeldtaal ontwikkeld.

 

Wij hebben het gehele uitnodigingstraject verzorgd. Van een hardcopy uitnodiging, tot een digitale uitnodiging, reminder en straks het bedankje. Ook hebben we een website gemaakt waarop mensen zich aan kunnen melden.

 

Daarnaast hebben we het event aangekleed met een fotowall, rollbanners, tafelkaarten en bedankkaarten voor aan een wijnfles. Ook hebben we gezorgd voor professionele fotografie.

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!

Referentie:

'Enthousiast, verfrissend en communicatief, zijn de kernwoorden die direct bij me op komen na onze eerste stappen in onze samenwerking! mooie start voor hopelijk een lange samenwerking!' Tom Boden