fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Mooi was die tijd festival: KIK helpt mee met werven van bezoekers!
fade
8417
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8417,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Portfolio, Social

Mooi was die tijd

Mooi was die tijd festival, speciaal voor de liefhebbers van het levenslied uit de jaren ’60 en ’70. Het festival is op 27 juli in het Vrouwenhofpark in Roosendaal. De huisstijl en de website waren er al.

 

Zelf gaan ze er álles aan doen om aan minimaal 3000 bezoekers te komen. Wij hebben een Facebook pagina opgezet en posten tot aan het festival wekelijks berichten (én campagnes), waarmee we de juiste doelgroep aanspreken. We vertellen natuurlijk niet alleen over het festival, maar spreken met leuke filmpjes, foto’s en quotes de juiste doelgroep aan.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!