fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Een klant waar we alle communicatie voor doen: Metsj Point
fade
7097
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7097,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Concept, Fotografie, Outdoor, Print, Tekst, Website

Metsj Point

Bij Metsj Point in Roosendaal kun je terecht voor allerlei sporten, van tennis tot volleybal en zaalvoetbal. Omdat de nieuwe eigenaar een andere koers wil varen, moet ook de uitstraling aangepast worden.

 

Wij hebben een compleet concept ontwikkeld en we zijn begonnen met een logo en huisstijl. Alles in de sfeer van het Oud Hollandse, dat past bij de naam. Met een mooi lijnenspel, dat voortkomt uit de belijning van de sporthal. Een passende huisstijl, met opvallend visitekaartje. Naast de huisstijl hebben ook de website compleet verzorgd.

 

Verder hebben we menukaarten, flyers, rollbanners en geveldoeken ontwikkeld. We hebben in Roosendaal een flyer verspreidt om Metsj Point en Basic Sauna te promoten. Om een toernooi aan te kondigen hebben we Facebook posts, flyers en posters gemaakt.

 

Ook voor Basic Sauna hebben we in dezelfde lijn een separaat concept ontwikkeld. Hier ligt de nadruk op ontspanning. Het lijnenspel komt terug in de beeldtaal op de middelen. We hebben ook de website voor ze ontworpen en ontwikkeld.

 

In september 2016  was Metsj Point klaar met een verbouwing. De vloer in de sporthal wordt vernieuwd, waardoor hij aan alle belangrijke normen voldoet. En er komen als enige in de regio indoor soccervelden. Dit moet gecommuniceerd worden! Wij hebben een compleet plan gemaakt, incl. een campagnebeeld, on- en offline middelen en twee events die eraan komen. Hierbij gaan we nét even een stapje verder dan die flyer en poster!

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!