fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Merel: vormgever bij KIK!
fade
9634
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9634,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vormgever

Merel Schenk

Merel. Vogeltje wat zing je vroeg… nou deze paradijsvogel niet hoor. Maar als ze eenmaal op gang is, is ze niet te stoppen! Ze is super nieuwsgierig aangelegd.

 

“Ik zal je snel veel vragen stellen, of dat nou nodig is voor de ontwikkeling van een nieuw concept of gewoon omdat ik je wil leren kennen.” 

 

“Maar ik ben ook heel open en ook niet bang om antwoord te geven op andermans vragen!”

 

Merel zorgt voor de creatieve beelden, maakt dat concepten tot leven komen. Ze houdt van een positieve sfeer die ze bij KIK niet alleen gevonden heeft, maar ook zeker ondersteunt.

 

Wil je dat Merel jou de mogelijkheden laat zien? Of wil je gewoon nog iets van haar weten? Bel Merel!

 

De andere meiden van KIK:

Noah Chia-Hsin:

junior vormgever