fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
MC-Fit – KIK Marketing en Communicatie
fade
7944
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7944,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Branding, Portfolio, Tekst

MC-Fit

Voor de personal coach van MC-Fit schrijven wij maandelijks een blog. Deze wordt vervolgens op zijn website en social media verspreid. Op die manier bereikt hij zijn doelgroep, namelijk de ondernemer met weinig tijd om te sporten.

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie::

"Duidelijke communicatie, snel handelen en zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vrolijke dames met veel toewijding in hun vak. Eén belletje en het wordt geregeld. Ga zo door dames, ik blijf zeker bij jullie!"