fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Lindhout badkamers – KIK Marketing en Communicatie
fade
8412
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8412,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Portfolio, Print, Social

Lindhout badkamers

De vraag vanuit Lindhout badkamers is de vraag die we heel vaak krijgen: hoe krijg ik meer klanten? Onze opdracht: de showroom vol krijgen. Het verkopen van badkamers dat kunnen ze daarna zelf wel.

 

We zijn gestart met een beknopt plan van aanpak. Samen met hun webdesigner hebben we een update gegeven aan hun website. We hebben de navigatie aan laten passen en wat teksten geschreven. Zo hadden ze nog geen goede pitchtekst op de homepage. Verder is de indeling van de homepage aangepast.

 

Adverteren in de Bode deden ze al en voor de doelgroep werkt dat. Wij pakken het nét even anders aan en bedenken elke keer weer een andere insteek. De eerste was gericht op de Carnaval liefhebber én hater. Na het idee maken we ook de advertentie voor ze op.

 

Verder maken we berichten voor Facebook. Niet alleen algemene berichten over hunzelf, maar we geven ook ideeën en tips. Allemaal met het doel om meer volgers te krijgen en de naamsbekendheid te vergroten.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!