fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK start met 'de leukste beautysalon van Nederland'!
fade
8548
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8548,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Beurs, Branding, Concept, Portfolio, Print, Tekst, Website

Leukste salon van Nederland

Onze klant Dutchess of Beauty zocht een manier om zichzelf nóg beter op de kaart te zetten. Wij bedachten voor ze ‘de leukste beautysalon van Nederland‘. Dé manier om je huidige klanten (beautysalons) in het zonnetje te zetten, maar ook bekendheid te krijgen bij andere salons.

 

En eigenlijk ook gewoon omdat het leuk is en te laten zien dat je het anders doet dan anderen.

 

Allereerst hebben we een campagnelogo voor ze ontwikkeld. Het logo moest volledig los staan van Dutchess of Beauty, maar de vorm heeft er stiekem toch een knipoog naar!

 

Daarna zijn de beautysalons benadert per mail en op de beurs, waar we een beurswand en beursadvertentie voor hebben gemaakt. Ook hebben we een flyer gemaakt waarin de campagne wordt uitgelegd.

 

Om stemmers te werven hebben we kaarten ontwikkeld voor de salons. Ook hebben we een webpagina ingericht waar genomineerd en gestemd kan worden.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!

Referentie::

KIK IS EEN KLEIN BUREAU MET EEN GROOT NETWERK EN DAT IS VOLGENS ONS JUIST DE GROTE KRACHT VAN KIK. VAN IDEE TOT EINDPRODUCT, ALLES VERLOOPT VIA ÉÉN EN DEZELFDE CONTACTPERSOON, WAT WIJ ALS ZEER PRETTIG SAMENWERKEN ERVAREN EN WAARDOOR ZAKEN VLOT VERLOPEN. KIK NEEMT DE LEIDING BIJ HET VERTALEN VAN ONZE IDEEËN NAAR CREATIEVE ONTWERPEN EN CONCEPTEN, DIT NEEMT ONS VEEL WERK EN KOPZORGEN UIT HANDEN. KIK LUISTERT, BEDENKT EN PAST VERVOLGENS TOE. KORTOM, EEN VERADEMING OM MEE TE MOGEN WERKEN!" CARIEN VOGT, CRT EMOTIONS