fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK helpt Zeg het met Duiten met professionele uitstraling voor het hele seizoen
fade
8716
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8716,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Portfolio, Website

Know The Name

Know The Name is de schakel tussen opkomend talent en hun sponsors. Als je de naam van een opkomend talent kent, kan je zijn of haar succes mede mogelijk maken. Door aan te moedigen, door het verder te vertellen en door het letterlijk uit te dragen met de kwaliteitssportkleding die wij voor hen maken. KTN geeft opkomend talent een naam. Know The Name: that’s the game!

 

Dit bedrijf heeft heel veel te vertellen aan veel verschillende doelgroepen. Wij hebben de website zodanig aangepast dat hier meer structuur in komt.

 

Daarnaast is het bedrijf gestart met twee nieuwe pijlers: Know The Boost en Know The Nature. Wij hebben daar de logo’s voor ontworpen en een blikje gemaakt voor het energiedrankje.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!