logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KLEUR! - KIK Marketing en Communicatie
fade
7064
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7064,eltd-core-1.1.2,woocommerce-no-js,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Events, Nieuws

KLEUR!

Speciaal voor de ambitieuze vrouw, organiseren wij op 25 oktober KLEUR!

Een business event waarbij zakelijke styling samenkomt met een inhoudelijke workshop. Natuurlijk hoort daar een lekker hapje en drankje bij. Dit keer verzorgt de beste slagerij uit de regio onze hapjes: Slagerij en traiteur van der Wegen.

 

Dit keer hebben we besloten de avond af te sluiten met een super toffe loterij met prijzen van de organisatoren. En op zo’n event kan een leuke goodiebag natuurlijk niet ontbreken!

 

Colour your business style

De meeste ondernemersagenda’s staan aan het eind van het jaar en ook het begin van het nieuwe jaar, vaak bomvol netwerkborrels of bijeenkomsten. Wat trek je aan als er op de uitnodiging voor een zakelijke kerstborrel een dresscode staat, zoals ‘Business casual smart’? Met het stylingadvies van By-Lif kom je gepast én piekfijn voor de dag! Shop direct deze avond je outfit compleet met accessoires. Het team van By-Lif helpt je om zakelijk met feestelijk te combineren.

 

 

Workshop: bereik je doel!

Jij als ondernemende vrouw weet als geen ander dat het stellen van doelen belangrijk is. Zonder doel heeft een bedrijf geen duidelijke koers en weet je niet waar je zo hard voor werkt. In deze workshop vertelt de Training factory over het belang van het formuleren van duidelijke doelen. Samen maken we een eerste aanzet voor het formuleren van jouw doelen voor 2019 en geven tips hoe jij die kunt bereiken.

 

 

Praktische informatie

Datum: 25 oktober van 19.00 – 22.00

Locatie: KIK Marketing en Communicatie (clublounge Frame21) – Rietschotten 1 – Oud Gastel

Kosten: 15,- (een kwitantie kun je die avond vragen)

 

Foto’s

Bekijk hieronder de foto’s van deze fantastische avond!

Call Now Button