fbpx
Search
KIK op zomertour 2019 - KIK Marketing en Communicatie
fade
8531
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8531,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-disable-sidemenu-area-opener,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Events

KIK op zomertour 2019

Hoe ga jij je zomer besteden? Lekker op vakantie? Of is een rustig moment misschien juist fijn om eens over jullie communicatie na te denken?

 

Na het succes van vorig jaar gaan wij ook dit jaar in juni, juli en augustus op zomertour! We gaan bij klanten, relaties maar ook onbekenden langs om te kijken hoe wij ze weer verder op weg kunnen helpen bij de groei die ze voor ogen hebben. In een gratis marketing-brainstorm uurtje.

 

Zullen we ook bij jou een stop maken tijdens onze #KIKzomertour? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om een tussenstop in te plannen!

Inschrijven