fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Leuke samenwerking tussen KIK en Kessels advocaten uit Breda!
fade
7157
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7157,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Concept, Portfolio, Print, Website

Kessels advocaten 

Kessels advocaten is in 1980 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een onafhankelijk en sterk gespecialiseerd advocatenkantoor met een nationale en internationale praktijk. Vanuit het advocatenkantoor in Breda zijn zij werkzaam in gespecialiseerde praktijkgebieden.

 

De privacyrecht advocaat van Kessels wilde graag actief aan de slag gaan met bloggen. Ze wilde graag los van Kessels hier een opvallend concept voor. Wij hebben voor haar het concept ‘Sparren over Privacyrecht‘ ontwikkeld. Alles binnen een boksthema! We hebben een website ontwikkeld waarin het blog centraal staat.

 

Verder hebben we een een toffe eindejaarsmailing mogen verzorgen. Meer volgt!

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!