fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
We maken mooie dingen voor Just-4-Kids!
fade
9464
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9464,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Portfolio, Print, Social, Tekst, Website

Just-4-Kids

Je wilt de beste opvang voor jouw kind. Een veilige plek, waar voldoende aandacht is voor de basis en waar ook echt goed voor jouw kind gezorgd wordt op de momenten dat je er zelf niet kan zijn. Dan moet je bij Just-4-Kids zijn!

 

En dit mogen anderen ook best weten. Wij hebben een krachtige pitchtekst geschreven die onder andere terug te vinden is op de website. Daarna hebben we de huisstijl aangevuld met vrolijke bolletjes. Dit nieuwe stijltje hebben we terug laten komen op een nieuw website ontwerp en leuke stickers die ze op schriftjes voor de kinderen kunnen plakken.

 

Vervolgens zijn we naar buiten gegaan. Voor nu als eerst om het netwerk aan gastouders uit te breiden, met een pakkende Facebook campagne.

 

 

 

 

 

 

Referentie::

"Geweldige samenwerking met een mooi resultaat, bedankt meiden van KIK!"

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!