fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
We helpen JOGG een handje met nieuwsbrieven en hebben de site ontwikkeld
fade
7161
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7161,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

E-mail, Portfolio, Social, Tekst, Website

JOGG

JOGG staat voor Jongeren op Gezond Gewicht. Dit is een landelijke aanpak om een gezond gewicht bij kinderen en jongeren te stimuleren. Onder de vlag van Doe je mee, fit is oké! werken ze aan een omgeving waarin gezonde voeding, water drinken en genoeg bewegen de normaalste zaak van de wereld zijn. Dit doen ze samen met zoveel mogelijk partners: ouders, scholen, bedrijven, sportverenigingen, zorgpartners.

 

Niet alleen hebben we een frisse website ontwikkeld voor JOGG Roosendaal, ook steunen we ze door te helpen met de nieuwsbrieven, factsheets en tussentijdse brainstorms.

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!