fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Janssen International – KIK Marketing en Communicatie
fade
7148
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7148,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Branding, E-mail, Portfolio, SEO / SEA, Website

Janssen International

Soms ontstaat een bedrijf vanuit onverwachte hoek. Janssen International is zo’n bijzonder bedrijf dat ervoor gekozen heeft om modieuze werkkleding voor dames te importeren. Dankzij hen staan onze verzorgenden, schoonheidsspecialisten, tandartsen, etc er heel professioneel bij. Dat werkt toch een stuk lekkerder!

 

We mochten voor Janssen international de huisstijl ontwikkelen: gebaseerd op het merk dat zij importeren uit Amerika: Jaanuu.

 

Op basis van de huisstijl hebben we een praktische maar ook zeer stijlvolle website met webshop mogen ontwikkelen. En wat heb je aan een website die niet gevonden wordt? Ook de SEO en SEA nemen we voor onze rekening.

 

Na een hele goede brainstorm hebben we email marketing campagne opgezet. Op die manier kunnen ze service bieden aan hun klanten, maar ook ervoor zorgen dat ze top of mind blijven en natuurlijk meer gaan verkopen.

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!

Referentie:

“Onze ervaring is tot nu toe heel goed. Snelle reacties, communicatie via email gaat goed!” Debbie Janssen.