fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
ISP en KIK werken samen aan een professionele uitstraling
fade
8433
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8433,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Concept, Fotografie, Portfolio, Print, Tekst, Website

ISP Industrial Services Provider

ISP is de internationale partner in de industriële dienstverlening, gespecialiseerd in engineering, projectmanagement en aanneming.  Met een toegewijde team van ervaren mensen en gerenommeerde partners, bieden wij een passende oplossing voor alle vragen.

 

Eerder waren er twee bedrijven met de naam ISP (ISP Network), met een heel andere tak van sport. Samen met de eigenaar hebben we besloten het tweede bedrijf een andere naam te geven en echt los te trekken. Daarover later meer.

 

We hebben ISP een nieuwe branding gegeven, met nieuwe logo, visitekaartje en passende beeldtaal bij de verschillende industrieën. We hebben voor een + gekozen in het beeldmerk, omdat ISP een goede aanvulling is voor de industrie. Zij werken als een aanvullende partner en nemen je veel werk uit handen.

 

Ondertussen zijn we nu heel druk bezig de nieuwe website in de lucht te krijgen.

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!

Referentie:

'Enthousiast, verfrissend en communicatief, zijn de kernwoorden die direct bij me op komen na onze eerste stappen in onze samenwerking! mooie start voor hopelijk een lange samenwerking!' Tom Boden