fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Wij nemen social media uit handen voor Hotel de Naaldhof
fade
9470
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9470,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Portfolio, Social

Hotel de Naaldhof

Hotel de Naaldhof is een uniek hotel in Oss waar gastvrijheid een waardevolle betekenis heeft. Behalve overnachten kun je er ook heerlijk dineren, paintballen, lasergamen, bowlen, fitnessen of tot rust komen in de sauna. Het ruime terras biedt de mogelijkheid om te genieten van de bosrijke omgeving.

 

Een kwalitatief goed hotel dus in een mooie omgeving. En dat mag iedereen natuurlijk weten! Het terras en restaurant zijn geliefd bij de mensen in de regio en het hotel wordt druk bezocht door mensen uit heel Nederland, maar ook door gasten uit België en Duitsland. Een hele brede doelgroep dus.

 

Zij konden wel wat hulp gebruiken om deze doelgroepen te bereiken. Ze kiezen ervoor te focussen op social media. We zijn gestart met het maken van een contentkalender, met elke maand een uniek thema. Binnen dit thema posten wij berichten voor ze en richten campagnes in op Facebook en Instagram. Voor elke doelgroep een andere advertentie. Daar hebben ze dus bijna geen omkijken meer naar! Ze posten zelf nog af en toe een bericht, maar de basis wordt compleet door ons uit handen genomen.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!