fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK marketing en communicatie maakt solide basis voor Heijnen
fade
9029
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9029,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Portfolio, Print, Tekst

Heijnen glasvezel

Heijnen is een gerespecteerd familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar zorgt voor een eerlijk advies, een vanzelfsprekende service en een uitstekend product. Voor informatie over glasvezel, energiezuinige wasmachine, glashelder TV-scherm, ruisvrije omroepinstallatie, geluidssysteem of een Italiaanse espressomachine ben je in Heerle aan het juiste adres.

 

Wij  kennen dit bedrijf al heel lang en super leuk dat we nu ook voor ze aan het werk zijn! Zij leveren o.a. glasvezel buitenaf, maar nu ook in de dorpskernen. Wij zorgen voor de bekendheid hiervan en zijn gestart met een duidelijke folder. Met een tekst die goed past bij de doelgroep.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!