fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
KIK marketing en communicatie maakt solide basis voor Heijnen
fade
9233
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9233,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Portfolio, Print

Heijnen

Heijnen is een gerespecteerd familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar zorgt voor een eerlijk advies, een vanzelfsprekende service en een uitstekend product. Voor informatie over glasvezel, energiezuinige wasmachine, glashelder TV-scherm, ruisvrije omroepinstallatie, geluidssysteem of een Italiaanse espressomachine ben je in Heerle aan het juiste adres.

 

Wij  kennen dit bedrijf al heel lang en super leuk dat we nu ook voor ze aan het werk zijn! We hebben voor nu verschillende productadvertenties gemaakt.

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!