fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
GOOS evenementen laat KIK een toffe brochure maken
fade
8097
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-8097,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Portfolio, Print

GOOS evenementen

Goos evenementen zorgt ervoor dat je gast bent op je eigen feest! Dit kan een bedrijfsfeest zijn, maar ook een bruiloft of ander event.

 

Voor de bruiloftsmarkt zijn er tegenwoordig verschillende pakketten af te nemen. En dat moet gecommuniceerd worden! Wij hebben een overzichtelijke sfeervolle folder voor Goos gemaakt.

 

De opdracht was een caddy te bestickeren met twee bedrijven. Omdat er twee totaal verschillende huisstijlen waren, hebben we ervoor gekozen op elke zijde een andere belettering te kiezen.

 

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!