fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Goed Bezig keurmerk – KIK Marketing en Communicatie
fade
7977
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-7977,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Beurs, Branding, Portfolio, Print, Tekst, Website

Goed Bezig keurmerk

Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die het belang inzien van de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Niet alleen omdat het moet, of omdat er ‘potjes’ voor zijn. Maar ook omdat het goed voelt. Een toegevoegde waarde is voor jouw bedrijf.

 

Dit verdient het om uitgedragen te worden en dat kan middels het Goed Bezig! Keurmerk.

 

Wij hebben dit nieuwe bedrijf een gezicht mogen geven. Met passende strips van Studio Goudbaard hebben we er echt een eigen stijl aan gegeven. We hebben het logo ontworpen, een sticker waarmee bedrijven kunnen uitdragen dat ze Goed Bezig zijn en we hebben presentatiematerialen gemaakt in de vorm van een baliedisplay, flyers en rollbanners.

 

Tot slot hebben we de basis netjes aangevuld met een ontwerp voor de website met pakkende teksten.

 

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Sylvia!