fbpx

logo


Neem contact op voor een afspraak. Vinden we leuk!

KIK Marketing en Communicatie
Rietschotten 1 Oud Gastel (Roosendaal)
0165 – 745 007
info@kikmc.nl

Search
Mooie samenwerking tussen Gezinscoaching West-Brabant en KIK
fade
9054
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-9054,eltd-core-1.1.2,averly-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-follow-portfolio-info,eltd-main-style1,eltd-disable-fullscreen-menu-opener,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-enable-sidemenu-area-opener,eltd-side-menu-slide-with-content,eltd-width-370,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Branding, Portfolio, Website

Gezinscoaching West-Brabant

Bij Gezinscoaching West-Brabant kom je als je met deze vraag zit: ‘ik begrijp de emoties van mijn kind niet en kan daar niet mee omgaan.’ Door middel van de familie opstelling gaan de ouders erachter komen wat hun kind nodig heeft en wat zij als opvoeder zelf kunnen doen om hun kind te leren begrijpen en helpen. Met als doel het kind én gezin gelukkiger maken!

 

Wij helpen Gezinscoaching West-Brabant met de opstart van haar bedrijf. Dit start met een logo en website. Het logo is afgestemd op haar kernwaarden en past bij hetgeen wat ze doet. Zo kan zijzelf én haar doelgroep zich vinden in deze huisstijl!

 

De zachte maar krachtige tint ontspant en verzacht en wordt als kalmerend ervaren. Andere associaties zijn energie, vrolijk, jeugdig en passie. De tint is wel warm en vrouwelijk. Het beeldmerk staat voor het gezin én de pionnen passen bij een familieopstelling. Maar toch is het niet kinderlijk.

 

Voor meer info over dit project:

vraag het Marloes!